Založ si blog

Lipšicova gratulácia. ..

Včera sa na WEB stránke NOVA objavil krásny a dojemný obrázok „ĎAKUJEME“, ako aj článok „Hnutie NOVA získalo vo svojich prvých voľbách 5 poslancov“. Vzhľadom na to, koľko investovala, investuje a neviem, či bude naďalej investovať NOVA do svojej volebnej kampane, je to z môjho pohľadu úbohý výsledok.

 

Ale predovšetkým je veľmi nepríjemné, ako líder strany Daniel Lipšic (resp. Gábor Grendel) klamú a zavádzajú svojich členov. O voľbách na predsedov samosprávnych krajov radšej pomlčím. Keby mal Krajcer na to „naozaj nos“, tak by ani nekandidoval, Palaščáková tiež prepadla (nehľadiac na billbordové kampane). Jediný človek, ktorého si úprimne vážim – Jozef Lohyňa (bývalý zápasník svetovej úrovne) – sa umiestnil relatívne vysoko. Ale tu nešlo o podporu strany NOVA, ale zaslúžilého športovca. Akurát nechápem, že Lohyňa naletel Lipšicovi.  Teraz už bude mať biľag Lipšicoviny na čele.

 

No a k tým piatim poslancom, ktorých spomína Lipšic – Grendel na stránke NOVA. Chcel by som sa spýtať, koľko z tých 5 poslancov je členom NOVA?

Martin Alfodi – SDKÚ

Pavol Baculík – SDKÚ

Ľuboš Chochlík – Nová demokracia

Patrik Mihál – NOVA

Milan Gura – NOVA

 

Čiže z 5 poslancov traja nie sú členmi NOVA, ale iných politických strán. A kde sú tí politickí dinosauri (krásny termín vymyslený v Čechách) ako Juraj Miškov, Jozef Kollár, Juraj Droba, ktorí neprešli? Maximum, čo v politike dokázali bolo, že sa vyšplhali po Sulíkovom chrbte do parlamentu. Po Lipšicovom chrbte sa asi šplhá ťažšie. A čo Grendel? Ten takisto neprešiel… Škoda, že vo voľbách do VUC nekandidoval aj Lipšic. Jeho výsledok by ma fakt zaujímal.

 

Čo k tomu dodať? Že pán Lipšic opäť a opäť preukazuje schopnosť mýliť sa o 50 % a viac? Naposledy to ukázal, keď uvádzal výšku nákladov, ktoré minulo občianske združenie „Sen pre Slovensko“ na svoj rozbeh.

 

Buďme úprimní a teda pomenujme čím sa stali tieto voľby pre politickú stranu NOVA – FIASKOM. Fiaskom, ktoré sa predseda snaží kamuflovať tým, že „sa chváli ziskom 5/2 poslaneckých mandátov“. V pomere na investované prostriedky slušný zisk… Nová väčšina ako vyšitá.

 

Matej Vavrek

Second hand LÍDER – Daniel Lipšic (časť 1)

23.07.2013

„Momentálne sa nachádzame v čase akýchsi opozičných primárok. Jednotliví predstavitelia opozície prinášajú svoje predstavy o tom, čo treba robiť. A to je dobre, pretože ľudia si môžu vyberať z rôznych predstáv a rôznych prístupov. „Staré“ pravicové strany prichádzajú s predstavou, že riešením problémov je integrácia či užšia spolupráca SDKÚ, KDH a [...]

Križiacka morálka Milana Krajniaka – ideológa Novej väčšiny

19.06.2013

„Kresťanská civilizácia v Európe je dnes v kríze. Najväčším problémom dnešnej doby je, že niet organizovanej politickej sily, ktorá by ešte o zachovanie kresťanských hodnôt v Európe chcela bojovať.“ http://krajniak.blog.sme.sk/c/308486/Som-kriziak-a-som-na-to-hrdy.html Práve Nová väčšina je tou politickou stranou, ktorá má ambíciu bojovať [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 9636x
Priemerná čítanosť článkov: 3212x

Autor blogu

Kategórie